Gala Semeic Fest Folk 1, 2 August 2020

Vești bune pentru iubitorii de folk !
Semenic Folk Fest va avea loc anul acesta în perioada 1 și 2 august . Firește în condițiile pe care situația actuală le impune.
Artiști de prima mărime ai scenei folk din România, care nu au lipsit de pe scena Semenic Folk Fest aproape în niciun an, vor fi și de acestă dată în Ranch-ul Musical de la Gărâna,  dar veți asculta și câteva voci mai noi, care ne vor purta grațios prin poezia acestui atât de românesc gen muzical.
Mircea Baniciu, Maria Gheorghiu & Radu  Grațianu, Tatiana & Marius Ojog , Marius Matache & Berti Barbera, Mircea Vintilă, Magda Pușcaș & Rareș Suciu , Marius Bațu, Elven Birds sunt cei care aduc în 2020 cântecul în Poiana Lupului .
Semenic Folk Fest 2020 este  un festival organizat de Lupo Touring și La Scenă.
Co-organizator este și de acestă dată Casa de vinuri Cotnari.
Parteneri media: TVR Timișoara, Szalt Stream, Banat TV, Banat  Media
Parteneri: Pensiunea „Unicat” ,  Hanul „La Răscruce”, Pensiunea „Sus în sat”, Pensiunea „Gotchna” , Pensiunea „Sara” , Pensiunea „Gasthof  Tirol” , Familia Popescu
Sponsor: Heineken
Anul acesta există niște masuri pe care organizatorii doresc ca toată lumea să le respecte:
1. Pe scena de la Gărâna vor concerta formule de maxim 2 persoane.
2. Biletele vor avea niște termene la care se poate pătrunde în incinta de festival, pentru a se evita înghesuiala. Vă rugăm să le respectați.
3. Conform reglementărilor în vigoare numarul persoanelor din incinta de festival este de 500 persoane (cu tot cu organizatori, artiști, tehnicieni și cei ce se ocupa de buna funcționare a resortului de festival), astfel încât se vor pune la vânzare doar 430 abonamente.
4. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că și copiii vor avea nevoie de bilet, deoarece vom fi contorizați
5. Purtarea măștii este obligatorie.
6. E obligatoriu să urmați istrucțiunile organizatorilor în ceea ce privește locurile unde vă puteți așeza.
7. Un grup nu poate depăși 10 persoane.
Fiecare spectator trebuie să ia la cunoștință aceste reguli și să le respecte. Organizatorii nu răspund pentru eventualele încălcări ale acestora.
Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, precum și Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro
Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulși și copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.
Vă rugăm să respectați orele de acces, în incinta festivalului, inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe căile de acces sau deranjarea celorlalți spectatori după începerea spectacolului.
Ultima zi în care pot fi comandate biletele este 27 iulie 2020.

Biletele pot fi acchizitionate aici

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *